Neinar Seli Rondami kasum kasvas pea poole võrra

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Sille Annuk.

Ärimees Neinar Seli suurosalusega tootmis- ja kinnisvaraettevõtteid ühendav Rondam Grupp kasvatas auditeeritud andmetel 2010. aastal oma käivet 13,6 protsendi võrra 397,6 miljoni kroonini (6,2 miljonit eurot). Kontserni ettevõtted teenisid kokku 18 miljonit krooni (1,15 miljonit eurot) kasumit, mis on aasta varasemaga võrreldes aastaga 44,5 protsenti rohkem. 

Kontserni juhtiva ASi Estiko juhatuse liikme Ain Tammvere sõnul avaldas konsolideeritud majandustulemustele positiivset mõju eelkõige Estiko-Plastari areng. «Suutsime aasta jooksul kindlustada oma positsioone Baltimaades ning kahekordistada ekspordikäivet Skandinaavias,» märkis Tammvere.

Kontserni kuuluvate tootmisettevõtete ekspordimaht kasvas möödunud aastal ligi kolmandiku võrra 105 miljonilt 141 miljoni kroonini. Ekspordimahtude suurenemisele Skandinaavia turgudel aitas kaasa eelmisel aastal saadud rahvusvaheline BRC/IoP sertifikaat, mis on hankekonkurssidel osalemise eeltingimus.

Rondam Gruppi kuuluvad plastpakendeid ja pakkematerjale tootev AS Estiko-Plastar ning kinnisvaraarendusele ja üürimisele keskendunud Estiko Investeeringute AS, AS Emajõe Kaubahall, AS Emajõe Ärikeskus, AS Tasku Keskus, AS Station Hotel, OÜ E-Kaubamaja, OÜ Estiko Kinnisvarahaldus ja AS Estiko.

Aruandeaastal töötas kontserni ettevõtetes kokku 170 inimest. Võrreldes eelnenud aastaga töötajate arv ei muutunud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles