Tallinki puhaskasum ulatus 1,1 miljoni euroni

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Raigo Pajula.

AS Tallink Grupp teenis 2010/2011 majandusaasta esimeses kvartalis 1,1 miljoni euro (18 miljoni krooni) suuruse puhaskasumi, teatas ettevõte.


Tallink Grupi ja tema tütarettevõtete poolt esimese kvartali jooksul teenindatud reisijate arv kasvas võrreldes möödunud majandusaasta sama ajaperioodiga 10 protsendi võrra 1,99 miljoni reisijani. Veetud kaubaveoühikute maht kasvas samas ajavahemikus rohkem kui 12 protsendi võrra.

Kontserni auditeerimata konsolideeritud müügitulu oli esimeses kvartalis 203 miljonit eurot (3,177 miljardit krooni), mis on ligi 22 miljoni euro (340 miljoni krooni) ehk 12 protsendi võrra suurem kui eelmise majandusaasta esimeses kvartalis.

Kontserni müügitulu märkimisväärne kasv oli tingitud suurenenud reisijate- ja kaubaveomahtudest.

Võrreldes eelnenud aasta esimese kvartaliga suutis Tallink Grupp kasvatada reisijateveoga seotud müügitulu (piletitulu, poodide- ja restoranide müügitulu) 17 miljoni euro (268 miljoni krooni) võrra.

Võrreldes möödunud majandusaasta esimese kvartaliga kasvas Tallinki brutokasum 2,9 miljoni euro (45 miljoni krooni) võrra, ulatudes 35,5 miljoni euroni (556 miljoni kroonini).

Ettevõtte puhaskasum suurenes 2,3 miljoni euro (37 miljoni krooni) võrra 1,1 miljoni euroni (18 miljoni kroonini).

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles