Seeniorid eelistavad üha enam nutiseadmeid

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samsung Electronics Co nutitelefon Galaxy Note 4 Korea elektroonikamessil  Goyangis (Lõuna-Korea).
Samsung Electronics Co nutitelefon Galaxy Note 4 Korea elektroonikamessil Goyangis (Lõuna-Korea). Foto: SCANPIX

Mobiiltelefonid ja nende tehnoloogia arenevad nii kiiresti, et isegi kõige innovatiivsematel ja tehnika viimast sõna tagaajavatel inimestel on raske olla kursis kõigi uuenduste ja pakutavate võimalustega.

Uuendustega kaasa minevate inimeste arv suureneb pidevalt. Ent üldlevinud hinnangute põhjal on need enamikus ikkagi noored inimesed, kes on interneti, arvutite ja nutitelefonidega rohkem kursis. Nutitelefonist on saanud lahutamatu kaaslane töö juures, kodus või sõpradega vaba aega veetes, vahendab Saaremaa päevaleht Saarte Hääl.

Samal ajal väheneb üha «traadiga telefonide» kasutajate arv ja progressist pole pääsu ka neil, kes on seni harjunud oma igapäevaasju ajama lauatelefoniga.

Tänapäeval peetakse sellesse kategooriasse kuuluvaiks peamiselt pensionäre ja vanemaid inimesi.

Elioni läbiviidud uuring näitab aga, et mobiiltelefonide kasutus on üle 60-aastaste seas siiski aasta-aastalt tõusnud.

Klientide kasutusstatistika ja küsitlused näitavad, et seenioridele meeldib kindlasti enim oma lähedastega rääkida, kuid mobiiltelefon tagab ka tugeva turvatunde.

Loe lähemalt tänasest Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles