Video: Ikea toob turule revolutsioonilise mööblikollektsiooni

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revolutsioonilised kiiltüüblid, mida Ikea uues mööblikollektsioonis kasutab.
Revolutsioonilised kiiltüüblid, mida Ikea uues mööblikollektsioonis kasutab. Foto: Kuvatõmmis

Kokkupakitud mööbli monteerimine on nüüdsest veelgi lihtsam, kui arvesse võtta Ikeas müügile tulnud täiesti tööriistavaba kollektsiooni.

Regissöri elutoa kollektsioon on kokkupandav ilma igasuguste abivahenditeta, lihtsamalt öeldes – paljakäsi. Võimalik on see tänu spetsiaalsetele kiiltüüblitele ja uutele disainivõtetele. Nende pusle moodi kokkukäivate mööbliesemete puhul ei jää midagi kusagilt lahtiseks, mistõttu pole tarvis ka kruvisid. Ikea kinnitusel võtab keskmiselt sellise mööblieseme kokkupanek aega vaid viis minutit.

Nn kiiltüüblid on juba varem Ikea-maailmas eksisteerinud, kuid alles nüüd kasutatakse tehnoloogiat terves mööblikollektsioonis. Kollektsiooni kuulub raamaturiiul, kapid ja kohvilaud.

Vaata lähemalt videost, kuidas uued revolutsioonilised kiiltüüblid toimivad ning milline näeb välja Ikea uus mööblikollektsioon, kus tehnoloogiat rakendatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles