Ligi: rahanduse korrashoidmise kava ei peaks meedias arutama

Toomas Randlo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Ligi
Jürgen Ligi Foto: Marko Saarm

Meediasse jõudnud kärpevajadust rõhutav rahandusministri memo on Jürgen Ligi sõnul mõeldud ametkondlikuks kasutamiseks, kuna töörahu saavutamiseks peab riigieelarve kärpeid arutama valitsuskabinetis.

Rahandusminister Jürgen Ligi (RE) selgitas ETV saates «Foorum», et Postimehe teatel käivitas ta kärpemasina, kuid tegelikult on see rahamasin, vahendas ERR uudised.

«Jaanuaris tuleb üks käskkiri laiali saata, mis paneb ministeeriumitele ja põhiseaduslikele institutsioonidele kululaed. Sellel aastal on jutt selle poolest natukene otsekohesem, et soov on, et kõik vaataksid oma olemasolevad kulud sisulisemalt üle kui seni, selleks et saaks hakata vaidlema uute kulude üle,» rääkis Ligi.

Rahandusminister märkis, et tegemist on ametkondlikuks kasutamiseks mõeldud dokumendiga, mille leke on kahetsusväärne ja mida ei peaks meedias arutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles