Pankrotihaldur: golfifirma rikub operaatorlepingut

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfipallid
Golfipallid Foto: Liis Treimann

Kuressaare golfiväljaku pankrotistunud operaatorfirma Saare Golf Travel pankrotihaldur Veli Kraavi peab väljakut ise opereerima hakanud AS Saaremaa Golf käitumist lepingu rikkumiseks.

Pankrotihaldur Veli Kraavi sõnul on AS Saare Golf vaatamata kehtivale operaatorlepingule OÜ-ga Saare Golf Travel üritanud asuda ise väljakut opereerima, kirjutas Meie Maa.

«Tegemist on ilmse operaatorlepingu rikkumisega ja OÜ-le Saare Golf Travel kahju tekitamisega. Taoline käitumine võib viidata senise operaatorlepingu järelduslikule ülesütlemisele, mis võib kaasa tuua ka vastavad õiguslikud tagajärjed,» lisas Kraavi.

Reedel oli koos AS Saaremaa Golf nõukogu, kus Meie Maa andmetel arutati ka küsimusi võimalikest arengutest pankrotistunud partnerfirmaga Saare Golf Travel.

«Pean kahjuks tõdema, et meile pole siiani laekunud piisavalt informatsiooni Saare Golf Traveli pankrotihaldurilt, kuigi oleme seda oodanud,» rääkis AS Saaremaa Golf nõukogu esimees Jüri Tiitus, lisades, et tulenevalt seadusest juhib ettevõtet just pankrotihaldur, seega pole kelleltki teiselt ka vastuseid saada.

Veli Kraavi ütles, et Jüri Tiitus on saanud halduripoolse kinnituse, kus teatatakse, et opereerimist jätkatakse. Samuti on nõukogule edastatud kogu muu informatsioon, mida AS Saaremaa Golf on õigustatud saama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles