Homme on maamaksu teise osa tasumise tähtaeg

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maamaks
Maamaks Foto: Kanal2

Maksu- ja Tolliamet tuletab meelde, et homme, 15. juulil on maamaksu teise osamakse tasumise tähtaeg. Amet ootab homseks veel 124 000 isikult 117 miljonit krooni.


Amet saatis selle kohta üle 72 tuhandele kliendile meeldetuletused, kuid kahjuks ei olnud 9000 e-kirjas tehnilise vea tõttu kuvatud maksukohustuse summat. Amet vabandab klientide ees.

Maamaksu tähtaja lähenemisest teavitav kiri saadeti nendele, kelle e-posti aadress on ametile teada ja kellel on 15. juuliks tekkimas maksukohustus.

Maamaks tasutakse jooksva aasta kohta vähemalt 1/3 suuruste osadena 15.aprilliks, 15. juuliks ja 15. oktoobriks.

Maksu- ja Tolliamet väljastas maamaksu kohustuslastele maksuteate tasumisele kuuluva maamaksu summa kohta 30 kalendripäeva enne esimese osamakse tasumise tähtpäeva. Maksumaksja, kes ei ole maamaksuteadet kätte saanud, peab sellest 30 päeva jooksul teavitama Maksu- ja Tolliameti piirkondlikku maksukeskust. Sellisel juhul väljastatakse maksumaksjale uus maksuteade. Maksuteadet ei väljastata, kui maksusumma on alla 20 krooni.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles