Delfi kahjum oli mullu 36 miljonit krooni

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ekspress Grupp.
Ekspress Grupp. Foto: Postimees .ee.

Uudisteportaal Delfi jäi eelmisel aastal 36 miljoni krooni suurusesse kahjumisse, aasta varem oli kahjum kümme miljonit.


2008. aastal ulatus ettevõtte käive 59,5 miljoni kroonini, mis on kaks korda suurem üle-eelmise aasta 27,3 miljonist, vahendab

aripaev.ee

läbi Ekspress Grupi Hans H. Luige suuromandusse kuuluva ettevõtte mullust majandusaasta aruannet.

Delfi juhtkonna hinnangul on olulisemateks lühi- ja pikaajalisemateks ohtudeks deebitoride võimalikud makseraskused, mis võivad kaasa tuua nõuete väärtuse languse ning varasemast suuremad allahindluskahjumid. Delfi juhtkond usub, et on võtnud kasutusele kõik vajalikud meetmed, et tagada Delfi jätkusuutlikkus ja kasv praegustes tingimustes.

Majandusaasta aruandes prognoosis juhtkond, et perioodil 2010-13 kasvab Delfi müügitulu Eestis 15-21 protsenti ja Leedus 14-25 protsenti. Leedu suurem kasvumäär on tingitud suuremast kasvupotentsiaalist arvestades Leedu turu suurust ja saavutatud turuosa. Teiste piirkondade - Läti, Ukraina, Venemaa - kohta polnud prognoose antud.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles