Liiga suur e-mail nurjas reklaamibüroo riigihankel osalemise

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Iida
Rein Iida Foto: Best Marketing

Reklaamiagentuur Adell Taevas vaidlustas juulis Tervise Arengu Instituudi riigihanke tulemused, kuna nende pakkumine ei läinud hankekonkursil hilinemise tõttu arvesse.

Vaidluskomisjon jättis vaidlustuse rahuldamata ning Adell Taevas peab tasuma vaidlusmenetluse riigilõivu 639,11 eurot.

Nimelt korraldas TAI riigihanke «Reklaamikampaaniate korraldajate leidmine ajavahemikus jaanuar 2012 – 31.12.2014» raames oma kolmele reklaamipartnerile minikonkursi. Pakkumine esitati puu-ja köögiviljade kampaania korraldamiseks ning veebikanali www.toitumine.ee arendamiseks kuni 2013 aasta lõpuni.

Pakkumised tuli esitada 05.06.2013 kella 17.00-ks TAI töötaja meiliaadressile. Tähtaegselt esitasid pakkumuse ühispakkujad Rakett OÜ ja Multimarketing Tallinn OÜ.

Adell Taeva pakkumine laekus aga kell 17.18 ja TAI otsustas jätta selle arvesse võtmata.

Reklaamibüroo väidab, et esitas pakkumise kell 16.12, aga kiri ei läinud läbi ja vastuseks tuli veateade. Adell Taevas arvas, et kiri oli mahult liiga suur ja vähendas selle 13MB-lt 7,5MB-ni. Pakkumine saadeti kell 17.15 uuesti ja TAI kinnitas selle kättesaamise.

TAI põhjendas pakkumise arvestamata jätmist sellega, et pakkumine jõudis nendeni tähtajast hiljem ja pärast veateate saamist kell 16.13 oleks olnud pakkujal veel rohkem kui 45 minutit aega oma pakkumine uuesti saata.

Vaidlustuskomisjon jäi samuti seisukohale, et pakkumused tulnuks esitada määratud tähtajaks ning pakkumuse õigeaegse esitamise eest vastutab pakkuja.

Konkursi võitjaks tunnistati ühispakkujate Rakett OÜ ja Multimarketing Tallinn
pakkumus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles