Neinar Seli Rondami kasum oli ligi neli miljonit eurot

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neinar Seli.
Neinar Seli. Foto: Sille Annuk

Ärimees Neinar Seli suurosalusega tootmis- ja kinnisvaraettevõtteid ühendav Rondam Grupi  eelmise aasta käive oli 28,7 miljonit ja puhaskasum 3,8 miljonit eurot.

Tulemused on üle-eelmise aastaga samas suurusjärgus.

Kontserni juhtimine toimub läbi  ESTIKO nõukogu, mis on ühtlasi kontserni tootmis- ja kinnisvaraettevõtjate ühine nõukogu ning  mille põhitegevus on kontserniettevõtjate strateegiline ja finantsalane juhtimine ning nõustamine.

Aruandeperioodil arvestati Rondam Grupp kontsernis tööjõukuludeks koos sotsiaalmaksuga  kokku 2,9 miljonit eurot. Tegev- ja kõrgema juhtkonna tasud koos maksudega olid aruandeaastal 198 tuhat eurot ning aruandeaastal töötas kontserni ettevõtetes töölepingu alusel keskmiselt 151 inimest.

Rondam Gruppi kuuluvad plastpakendeid ja pakkematerjale tootev Estiko-Plastar ning kinnisvaraarendusele ja üürimisele keskendunud Estiko Investeeringud, Emajõe Kaubahall, Emajõe Ärikeskus, Tasku Keskus, Station Hotel,  E-Kaubamaja, Estiko Kinnisvarahaldus ja  Estiko.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles