Tehnopol käivitas ettevõtete hüppelauaprojekti

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tehnopoli leiutised võivad jõuda välismaale
Tehnopoli leiutised võivad jõuda välismaale Foto: Kanal2

Tallinna Tehnoloogiapark Tehnopol käivitas koos nelja riigi partneriga väikeste ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud rahvusvahelistumist soodustava ühisprojekti, mida rahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.


Projekti eesmärgiks on muuta oluliselt lihtsamaks Balti mere regiooni ettevõtete sisenemine teiste selle regiooni riikide turgudele. Eesmärgi saavutamiseks käivitavad projektipartnerid ettevõtetele mõeldud turu-uuringute läbiviimise, turupõhised konsultatsioonid, partnerotsingu ja ühiskoolituste teenused.

Teenuspakettide väljatöötamisse on kaasatud ettevõtteid kõigist neljast partnerriigist. Projekti tulemusena suurenevad Balti mere regioonis tegutsevate ettevõtete laienemisvõimalused ning maandatakse märkimisväärselt ettevõtete ekspordiriske.

Central Baltic Interreg IVA Kesk-Balti regioonis korraldatava projekti osalisteks on Tehnopol, Tallinna Ettevõtlusinkubaatorid, Helsinki majanduskool, Läti tehnoloogiakeskus, Soome HUMAK ja Rootsi Mjärdevi teaduspark.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles