Google´i finantsjuht: Motorola nutitelefonid ei ole innovatiivsed

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motorola Razr i.
Motorola Razr i. Foto: Kalev Aasmäe

Google´i finantsjuht Patrick Pichette tunnistas Morgan Stanley tehnoloogiakonverentsil, et eelmisel aastal omandatud Motorola nutitelefonide üksus ei suuda käia sama sammu Google´i teiste toodete innovatiivsusega, vahendab The Verge.

«Motorola ostmisega saime kaasa ettevõtte 18 kuu pikkuse tootmisplaani, mida me oleme sunnitud järgima ka praegu, kui me juba tegelikult arendame välja juba uusi innovatiivseid tooteid ja tooteseeriaid. See üleminekufaas ei ole meile kerge,» tunnistas Pichette.

Kuigi tarbijad on Motorola Mobility enda tootmisplaani kuulunud nutitelefonid nagu Droid RAZR Maxx HD ja Droid RAZR M võtnud vastu pigem positiivselt, ootavad analüütikud uuelt omanikult Google´ilt siiski midagi enamat.

Kuulujuttude järgi tuleb Google ilmselt veel selle aasta jooksul tuleb välja uue nutitelefoniga, mis on loodud Google´i enda kava kohaselt.

Motorola Mobility üksus oli eelmise aasta neljandas kvartalis 353 miljoni dollari suuruses kahjumis.

Google'i finantsjuht Patrick Pichette hoiatas jaanuaris, et ka järgmistes kvartalites on oodata Motorola Mobility üksuse majandustulemuste suuri kõikumisi, kuna Google on seda äri ikka veel ümber korraldamas. Stabiilsuse peaks Motorola tema sõnul saavutama hiljemalt käesoleva aasta lõpuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles