Enics Groupi uus tegevjuht on Hannu Keinänen

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannu Keinänen
Hannu Keinänen Foto: Erakogu

Enics Grupi senine tegevjuht ja president Dirk Zimanky sai oktoobri alguses juhtunud õnnetuses viga ja on praegu taastusravil. Ettevõte määras tema järeltulijaks Hannu Keinäneni.

Keinänen asub presidendi ja tegevjuhina tööle 18. veebruaril 2013. aastal.

Hannu Keinänen on diplomeeritud elektrotehnikas, lisaks on tal laialdased kogemused elektroonikatootmisteenuste (EMS) ning tööstusseadmete tootmisettevõtluses (OEM). Keinänen on töötanud mitmetel juhtivatel ametikohtadel ABBs ning omandanud põhjalikud teadmised EMSi kohta oma 10-aastase ametiaja vältel Elcoteqis, kus ta oli tegevjuhina vastutav suurte operatiivüksuste eest Ungaris. Lisaks on ta olnud asepresident sidevõrgu alal ning juhatanud presidendina Elcoteqi Aasia ja Vaikse ookeani regioonis. Alates 2007. aastast on Keinänen presidendina vastutanud Ensto Building Technology (SBU) eest Ensto Oys.

Dirk Zimanky määrati vanemasepresidendiks Market Execution’i alal, kuhu kuuluvad kogu ettevõtte kliendisuhted, müük ning turundus. Dirk on olnud üks peamisi Enicsi strateegia, väärtuste ja kliendisuhete arhitekte ettevõtte asutamisest peale. Ta juhtis Enics Gruppi presidendi ja tegevjuhina 1. oktoobrist 2010.

Enics Group on üks maailma suuremaid tööstusautomaatika, transpordi, ehitusautomaatika ja mõõteseadmete tootja, kelle Eesti haru asub Elvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles