Saviliiva elamus kukkus laest suur krohvitükk

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saviliiva elurajooni ehituse algus Kakumäel.
Saviliiva elurajooni ehituse algus Kakumäel. Foto: Raigo Pajula
Juba projekti algusest saadik palju tähelepanu saanud Saviliiva elurajoonis Tallinnas kukkus veebruari viimasel pühapäeval ühe korteri magamistoa laest alla suur krohvitükk.

Tegemist oli 1x1,5 meetri suuruse ja kuni kümne millimeetri paksuse kipskrohvitükiga. Kuigi uue maja puhul on erakordne juba seegi fakt, lisandub siia Eesti Päevalehes avaldatud tõsiasi: krohvitükk kukkus alla varahommikul magava lapse voodi kohalt.

Keegi õnnetuses kannatada ei saanud, kuid Saviliiva elamud püsti pannud Merko Ehitusel tuli teha nädala jagu parandustöid.

Firma esindaja sõnul said nad lae varisemisest teada kohe pärast juhtunut ja hommikul kell 10 oli ka nende projektijuht kahjusid üle vaatamas. Esmaspäeva hommikul hakkasid parandustööd peale ja need lõpetati reedeks.

Eelmisel nädalal kontrollisid Merko Ehituse spetsialistid üle ka teiste antud elamu korterite laed ja kuna lahtise või pragunenud tasanduskrohviga kohti ei tuvastatud, kinnitas firma esindaja, et sarnase juhtumi kordumist ei ole elanikel põhjust karta.

«Tegemist on ääretult kahetsusväärse õnnetusjuhtumiga, mille eest vabandame ja oleme vabandanud korteriomaniku ees ning mille põhjused loodame välja selgitada, et sellise õnnetusjuhtumi kordumise tõenäosust viia miinimumini,» märkis firma Postimees.ee`le antud kommentaaris.

Loe lisaks:

«Vigasest torustikust lekkinud reovesi hävitas uue korteri»

«Saviliiva uued kodud müüakse loosiga»

«Tõeline miljonimäng ehk Saviliiva suur koduloterii»

«Abilinnapea: Saviliiva ei ole ebaõnnestunud projekt»

«Saviliiva korterid tehakse kiirelt rahaks»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles