Elron teeb laupäevast rongide sõiduplaanides muudatusi

BNS
Copy
Elroni rong.
Elroni rong. Foto: GERTHRUD GRENTS / Sakala

Elroni sõiduplaan muutub alates laupäevast Tallinna-Pääsküla-Keila lõigul ning Tallinna-Aegviidu liinil, Pääsküla ja Keila vahel teenindatakse reisijaid jätkuvalt bussidega.

Raudtee remont läänesuunal kestab, mistõttu Elron teenindab Pääsküla ja Keila vahel reisijaid laupäevast alates endiselt bussidega, teatas ettevõtte pressiesindaja neljapäeval.

Asendusbusside sõiduplaanis on mõningaid muudatusi, seejuures on osa busse käigus üksnes tööpäeviti, kui sõitjaid on rohkem. Rongide väljumisajad Keila-Turba, Keila-Paldiski ja Keila-Kloogaranna vahel jäävad samaks, kuid väiksemaid muudatusi on Tallinna ja Pääsküla vahel, kus liiklus ka mõnevõrra tiheneb.

Tallinna-Aegviidu liinil taastub tavapärane sõiduplaan, muudetud graafiku järgi sõidab üksnes kõige hilisem Tallinna-Aegviidu rong, väljudes Tallinnast harjumuspärase 22.40 asemel kell 23.08.

Et olla jooksvalt kursis sõiduplaanimuudatustega, soovitab Elroni oma kodulehelt tellida teated, mis vastava suuna muudatuste teabe õige e-posti aadressile saadavad.

Ettevõte juhib tähelepanu, et asendusbussidega ei saa jalgrattaid vedada. Ratastooliga reisijatel palub Elron enne sõitu oma reisisoovist teada anda e-posti aadressil abi@elron.ee , et saaks organiseerida madalapõhjalise bussi.

Asendusbusside peatused on tähistatud Elroni värvides siltidega ning nende asukohad koos sõiduplaanimuudatuste infoga on leitavad Elroni kodulehelt www.elron.ee .

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles