IKEA avab Tartu planeerimis- ja tellimispunkti 25. novembril

BNS
Copy
Rootsi mööblifirma IKEA väljastuspunkt ning näidistesaal Tallinnas.
Rootsi mööblifirma IKEA väljastuspunkt ning näidistesaal Tallinnas. Foto: Konstantin Sednev

IKEA avab Tartu planeerimis- ja tellimispunkti 25. novembril, kus saab olema sisustuskaubamaja näidiste saal ning kaubaväljastuspunkt.

«Planeerimis- ja tellimispunkt keskendub eelkõige eelnevalt kokkulepitud konsultatsioonidele, kuid samas on IKEA esindusse oodatud kõik spontaansed külastajad, kes soovivad kodu sisustamiseks ideid koguda,» ütles IKEA Eesti juht Christian Schneider pressiteates.

Lisaks planeerimisteenustele saab Tartu planeerimis- ja tellimispunktis IKEA töötajate abiga esitada tellimusi, tulla tellitud kaubale järele või tellida teisi teenuseid, näiteks kojuvedu.

IKEA Tartu planeerimis- ja tellimispunkt rajatakse pea 1000 ruutmeetri suurusele alale Lõunakeskuse kõrval. Pool alast on pühendatud köögi- ja hoiulahenduste väljapanekutele ning erinevatele teenustele, näiteks konsultatsioonid ettevõtte spetsialistidega, planeerimisprogrammide iseteeninduspunktid, tellimuste esitamine ja väljastamine, ostu tagastamine.

IKEA on Rootsi päritolu rahvusvaheline kodusisustusettevõte. Eesti turule sisenes ettevõte 2019. aastal, avades e-poe. Tallinnas asub ka poe tellimis- ja väljastuskeskus.

Praegu ehitab ettevõte Tallinna külje alla ka esimest IKEA suurt kauplust. 2022. aasta sügisel avatava kahekorruselise IKEA kaupluse kogupindala on pea 30 000 ruutmeetrit. Lisaks on kaupluses ka Rootsi restoran, Rootsi toiduturg ja bistroo. Kokku asub kaupluses tööle ligikaudu 300 töötajat.

IKEA kaubamärgi all tegutsev jaekaubandusettevõte Runikon Retail teenis möödunud majandusaastal Eestis 26,5 miljoni euro suuruse käibe juures 4,5 miljonit eurot kasumit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles