Lux Express avab septembris Tallinna-Peterburi bussiliinil ka ööliini

BNS
Copy
Lux Expressi buss Peterburis.
Lux Expressi buss Peterburis. Foto: Alexander Demianchuk/Alexander Demianchuk/TASS

Lux Express avab 2. septembrist Tallinna-Peterburi bussiliinil ka ööliini, mis väljub mõlemas suunas esialgu kolm korda nädalas.

Uus ööliin väljub Tallinnast kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti kell 23 ning Peterburist teisipäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti kell 23.15. Reis kestab 7 tundi ning selle aja sisse on arvestatud peatused Narvas ja Tallinnas Mustakivis, teatas bussifirma.

«Kui me Tallinna-Peterburi liini pärast rohkem kui aastapikkust koroonast tingitud pausi avasime, siis saime tagasisidet paljudelt inimestelt, kes liiguvad kahe linna vahel töö asjus. Nad andsid märku, et hilisõhtul ühest linnast väljuv ja hommikul teise linna saabuv ööreis oleks neile mugavam ja aitaks kokku hoida aega,» ütles Lux Expressi rahvusvahelise äri juht Rait Remmel ja lisas, et kui nõudlus peaks veelgi kasvama, siis paneb bussifirma ööbussid käima igal ööl.

Ööreiside lisandumise järel teeb ettevõte oma bussidega Tallinna-Peterburi liinil kokku 34 reisi nädalas. Keskmiselt on liinil reiside täituvus 70 protsenti, kuid ennekõike on nädalavahetustel reisid sageli välja müüdud.

Piletite hinnad Tallinna-Peterburi liinil algavad 13 eurost. Sarnaselt Eesti siseliinidega kehtib sealgi 26-protsendiline soodustus noortele, kel vanust kuni 26 aastat.

Ühtlasi tuletab Lux Express meelde, et kehtivate piirangute tõttu peab Venemaale reisimine olema põhjendatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles