Viking Line sai koroonaohutuse sertifikaadi

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu.
Viking Line' ei välista, et paneb Tallinkiga seljad kokku ja liitub nõudega Tallinna Sadama vastu. Foto: Viking Line

Sertifitseerimisühing Det Norske Veritas Germanischer Lloyd (DNV GL) omistas laevandusettevõttele Viking Line Covid-19 ohutuse tagamise nõuetele vastavust kinnitava sertifikaadi My Care. 

«Viking Line on pikka aega tegelenud ennetustööga nakkusohu vähendamiseks. DNV GL-i sertifikaat My Care kinnitab, et Viking Line tegi ka koroonapandeemia ajal head riskiennetust, et viirus ei kahjustaks reisijate turvalisust,» teatas Viking Line Estonia OÜ tegevjuht Inno Borodenko. 

Tegevjuht rõhutas, et nii laevameeskondi kui ka terminalide töötajaid hoiti pidevalt kursis, milliseid töövõtteid ja kaitsevahendeid kasutada. «Meie töötajad tegid nakkusohu vähendamiseks muljetavaldavaid pingutusi. Kvaliteedi tagamiseks otsustasime lasta oma tööd kontrollida kolmandal osapoolel,» rääkis Viking Line'i president ja tegevjuht Jan Hanses. My Care metoodikat rakendatakse ka haiglate kvaliteedistandardite puhul.

«Kolmanda osapoole hinnang tagab reisijatele, et Viking Line kasutab nii oma laevadel kui ka terminalides õigeid meetmeid inimeste kaitsmisel,» ütles DNV GL-i tegevjuht Luca Crisciotti.

Ülemaailmne sertifitseerimisühing DNV GL tegutseb enam kui 100 riigis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles