Vahur Kraft vaidleb kinnisvara pärast keskkonnateenistusega

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordea Eesti juht Vahur Kraft usub, et Eesti liitub euroga 2013. aastal.
Nordea Eesti juht Vahur Kraft usub, et Eesti liitub euroga 2013. aastal. Foto: Peeter Langovits

Nordea panga juht Vahur Kraft vaidleb Saaremaale ostetud krundi pärast keskkonnateenistusega, mis nõuab uue hoone ehitamiseks detailplaneeringut, mida Krafti hinnangul aga vaja ei lähe.


Endine Eesti Panga president Kraft kavatseb elamu ehitada Türju külas asuvale 2500 ruutmeetri suurusele kinnistule, mille ostis siseministeeriumilt aasta tagasi, kirjutab

Oma Saar

.

Nn Loode tehnilise vaatluse punkti krundil asuvad nõukogude ajal rajatud vaatlustorn, patrullmaja ja üks lagunenud väiksem hoone.
Praeguseks on Vahur Kraft esitanud Torgu vallale projekteerimistingimuste taotluse ehitise rekonstrueerimiseks elamuks.

Kuna Krafti maatükk asub Kura kurgu hoiualal, siis peab arendaja kõik oma tegevused kooskõlastama Saaremaa keskkonnateenistusega, kirjutab leht. Praeguseks on tekkinud ka väike vaidlus: keskkonnateenistus leiab, et olemasoleva hoone ümberehitamiseks tuleb koostada detailplaneering, pangajuht on arvamusel, et suvila ehituseks pole detailplaneeringut vaja koostada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles