Laenuintressid on kerkinud mitu kuud järjest

Tõnis Oja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raha.
Raha. Foto: SCANPIX

Äriühingutele antud laenude keskmine intress kerkis novembris kolmandat kuud ning eraisikutele antud laenude intressid teist kuud järjest, selgub Eesti Panga statistikast.

Novembris kasvas äriühingutele antud laenude keskmine intress oktoobriga võrreldes 0,19 protsendipunkti võrra 4,48 protsendini, pikaajaliste laenude intress 0,12 protsendipunkti võrra 4,37 protsendini ning äriühingutele antud lühiajaliste laenude intress 0,52 protsendipunkti võrra 5,10 protsendini. Ettevõtetele antud laenude intressid kerkisid  kolmandat kuud järjest.

Eraisikutele antud laenude keskmine intress kerkis novembris 0,06 protsendipunkti võrra 5,47 protsendini, pikaajaliste laenude intress 0,05 protsendipunkti võrra 5,10 protsendini, eraisikutele antud lühiajaliste laenude intress aga langes 0,91 protsenti võrra 17,62 protsendini. Eraisikutele antud keskmiste ja pikaajaliste laenude intress on kerkinud kaks kuud järjest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles