Üha enam lätlasi tahab Eesti elektrit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enefit
Enefit Foto: Toomas Huik

Üha enam lätlasi tahab hakata ostma elektrit Eesti Energia tütarfirmalt Enefit, kuna kohalik Latvenergo lubas tariife tõsta, vahendab Dienas Bizness.

Läti energiafirma Latvenergo plaanib 1. aprillil kehtestada uued tariifid, mis muudavad elektritarbimise kuni 30 protsenti kallimaks. Riia linnapea Nils Usakovsi kinnitusel on ta sellega seoses munitsipaalettevõtetel soovitanud vaadata Enefiti pakkumisi, ka üha enam majapidamisi otsib Latvenergole alternatiivi.

«Me saame iga päev 50 kuni 100 kõnet inimestelt, kes tahavad teada, kuidas oma elektrifirmat vahetada. Me ei jõua kõikidele kõnedele vastata, sellepärast pakume me võimalust ümber registreerida ka oma kodulehel. 21.veebruaril registreerus meie kodulehel 35 ettevõtet ja 15 võtsid telefonitsi ühendust,» nentis Enefiti juht Janis Bethers.

Bethersi sõnul ettevõtetel elektrifirma vahetusega probleeme ei ole, küll aga võib teenuspakkuja vahetamine kodumajapidamistele tehnilistel põhustel keeruline olla.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles