John Travolta sõitis Eesti firma lennukiga Berliini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Travolta Berliinis «Kuldse Kaameraga»
John Travolta Berliinis «Kuldse Kaameraga» Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel sõidutas Eesti suurim äri- ja tellimuslendude operaator Avies Hollywoodi filmistaari John Travolta (56) auhinnatseremooniale «Kuldne Kaamera» Berliini, kus Travolta võttis vastu auhinna kategoorias Parim Rahvusvaheline Näitleja.

Ettevõtte teatel lendas Travolta reedel Aviesi lennukiga Hawker 750 Rootsi linnast Malmö Berliini, kus filmitäht pärjati laupäeval, 5. veebruaril toimunud 46ndal «Kuldse Kaamera» auhinnatseremoonial kõrge auhinnaga. Tagasi Berliinist Malmösse tuli Travolta Aviesega pühapäeval.

«Travolta jäi Aviesi poolt korraldatud lendudega väga rahule ja andis mõista, et vajadusel kindlasti kasutab meie teenuseid uuesti,» ütles Aviesi tegevjuht Allan Soll.

«Aviesi meeskond peab suureks tunnustuseks seda, et vaatamata rasketele aegadele lennunduses suudame väikesest Eestist pakkuda siiski usaldusväärset ja kvaliteetset teenust, mis on sobilik isegi suurimatele Hollywoodi superstaaridele,» lisas Soll.

Eesti lennuettevõte Avies on üks suurimaid äritellimuslendude operaatoreid Baltikumi ja Põhjamaade regioonis.

AOC sertifikaadi alusel opereerib Avies kolme ärilennukitüübiga alates turboprop Jetstream’ist kuni kesksuuruse Hawker 750 (vaata pilti siin), kattes sellega laia äriklientide vajaduste spektri. Lisaks tellimuslendudele teenindab Avies ka siseriiklikut Tallinn - Kärdla lennuliini. Ettevõtte juhtkonna kontrolli all olev Avies on asutatud 1991. aastal.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles