Rauno Stüff läks Olympicust Eesti Posti äridivisjoni juhiks

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Stüff
Rauno Stüff Foto: Best Marketing

Olympic Entertainment Grupi (OEG)turundusdirektorina töötanud Rauno Süff töötab alates 8. novembrist posti- ja logistikaettevõtte Eesti Post äridivisjoni juhina.

Stüff töötas OEG-s kokku vähem kui aasta aega ja juhib nüüdsest Eesti Posti turundus ja kommunikatsiooniosakonda, suurklientide müügiosakonda, klienditeeninduseskust ja kvaliteediosakonda, kirjutas Best Marketing.

Kokku töötab tema alluvuses 34 inimest.
«Põhjuseks, miks lahkusin Olympic Entertainment Grupi turundusdirektori ametikohalt, oli soov arendada oma juhtimiskompetentsi ja teha seda laiemalt, kui pelgalt turunduse valdkonnas.»

Turundus oli ja on Stüffi sõnul tema jaoks põhikompetentsiks, mida ta saab kindlasti ära kasutada ka Eesti Postis.

«Peamiseks põhjuseks, miks Eesti Posti pakkumise vastu võtsin, oli laiapõhjalisem vastutusvaldkond. Eesti Post pole enam ammugi ettevõte, kes kirju punktist A punkti B toimetab vaid äärmiselt kaasaegne ning dünaamiline, mitmekülgseid teenuseid pakkuv ettevõte,» lisas Stüff.

Enne Olympicut töötas Stüff viis aastat Saku Õlletehases ning vastutas Saku põhibrändide arendamise eest.

2008 - 2009 oli Stüff Saku Õlletehase turundusdirektor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles