If pakub uues säästuportaalis odavamat kindlustust

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
If Kindlustuse juhatuse liige Artur Praun.
If Kindlustuse juhatuse liige Artur Praun. Foto: If.ee

If Kindlustus tutvustas täna oma uut säästukindlustuse kontseptsiooni  Poliis.ee, mis pakub tavapärasest soodsamat võimalust sõiduki kindlustamiseks.


Uues portaalis on võimalik sõlmida nii liiklus- kui kaskokindlustuse lepinguid.

If Kindlustuse juhatuse liige Artur Praun märkis, et läbi uue keskkonna on võimalik klientidel sõlmida liikluskindlustus viis protsenti odavamalt, kui see on ette nähtud Ifi kehtivas hinnakirjas. Kaskokindlustuse puhul võib aga hinnavõit ulatuda 30 protsendini.

Poliis.ee abil soovib If Kindlustus Eesti kindlustusturgu ümber kujundada.

«Oleme erakliendi segmendile mõeldes arendanud välja lihtsa ja mugava iseteeninduskeskkonna, kust on võimalik  aega ja raha säästes osta valmis kindlustuspakette,» ütles Praun.

Uue brändi juht Baltikumis Elita Racina  märkis, et sarnase tootega tuli If eelmise aasta veebruaris välja Lätis, kolm kuud hiljem toodi uus teenus turule ka Leedus.

Racina kinnitusel on tänaseks Läti ja Leedu turgudel konkurents online-kindlustuse vallas tihenenud ning sarnaste toodetega on turule tulnud ka konkureerivad kindlustusandjad.

Poliis.ee projektijuht Kai Kääramees lisas, et uuel veebiküljel on ka kahjukäsitlus sama lihtne kui poliisi ostmine.

«Tuleb registreerida tekkinud kahju Poliis.ee lehel ja pöörduda lehel soovitatud remonditöökotta ning asjad saavad korda,» selgitas ta.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles