Ivo Uukkivi teenis firmaga ligi pool miljonit kasumit

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitleja  ja firmaomanik Ivo Uukkivi.
Näitleja ja firmaomanik Ivo Uukkivi. Foto: Marina Puškar

Näitleja Ivo Uukkivi etendusi ja reklaamiteenuseid pakkuv firma U8 teenis mullu 416 433 krooni kasumit, mis on siiski tunduvalt väiksem kui aastal 2008, mil kasum oli 942 113 krooni.

Uukkivi kirjutab oma firma majandusaruandes, et mullu oli firma suurimaks kliendiks  AS A.Le Coq. Koostööpartneriga SA Eesti Draamateater, sündis 2 uut lavastust ja anti ligi 100 etendust, koostöös OÜ Duubel3-ga toodeti 24 osa TV sarja Kelgukoerad. Toodi välja ühekordne lavastus alkoholivastase kampaania «Kui palju sina jood» raames.

2010ndal aastal on planeeritud anda erinevaid audio-visuaalseid reklaamiteenuseid, viia läbi teatrietendusi, osaleda teatriprojektide, filmide ja teleseriaalide tootmises, osatäitmistes ning loomeprotsessis. Jätkub Pärispea Loomingulise Keskuse ehitamine ja väljaarendamine.

U8 käive mullu oli 1,6 miljonit krooni, võrreldes 2,8 miljoniga aasta varem.

Dividende firmast välja ei võetud ning jaotamata kasumit oli kogunenud natuke üle 2 miljoni krooni.

Kõige edukam aasta näitleja ettevõtte jaoks oli 2006, mil Uukkivi majandusaruande järgi endale 900 000 krooni dividendidena välja kirjutas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles