E24 teeb otseülekande EVEA ettevõtlusfoorumilt

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikeste ja keskmiste ettevõtete käekäigu eest hoolitseb Eestis EVEA, mille president on Kersti Kracht.
Väikeste ja keskmiste ettevõtete käekäigu eest hoolitseb Eestis EVEA, mille president on Kersti Kracht. Foto: Peeter Langovits

Neljapäeval saab E24 portaalis jälgida Rakveres toimuvat Eesti Väike- ja Keskmiste Ettevõtjate Assotsiatsiooni ettevõtlusfoorumit ning auhinnagalat.

Kell 13:15-14:35 ETTEVÕTLUSKESKKOND

Kas ettevõtjal on ka õigused või jäävad need kohustuste varju?

Räägivad: Kadri Kullman ettevõtja, Priidu Pärna, Juristide liidu president, Andres Arrak majandusteadlane ning EVEA volikogu liige, EVEA liige, Rainer Miltop, ettevõtja ning EVEA volikogu liige (moderaator), Signe Sarah Arro ettevõtja ning EVEA volikogu liige.

Kell 14:45-16:05 MAKSUD

Kuidas ettevõtjad ning riik saaks koos tegutsedes vähendada maksuauku, et nii teha ausate ettevõtjate elu kergemaks?

Räägivad: Dmitri Jegorov endine maksuameti peadirektori asetäitja praegune Norra Kõrgema Kommertskooli (NHH) doktorant (moderaator), Vahur Kivistik endine maksuameti peadirektori asetäitja praegune vandeadvokaat, Egon Veermäe maksu- ja tolliameti peadirektori asetäitja, Enn Listra Eesti Panga nõukogu liige, TTÜ majandusprofessor.

Kell 15:15-17:30 ÕIGUSRUUM

Kas ettevõtja õigused on kaitstud?  Kuidas muuta õigusruum ettevõtjate jaoks turvalisemaks?

Räägivad: Kai Härmand Justiitsministeeriumi asekantsler, Tiina Mitt ettevõtja ning pankrotihaldur, Silva Tomingas ettevõtja ning EVEA volikogu liige, vandeadvokaat Marko Kairjak, Kersti Kracht ettevõtja ning EVEA president (moderaator).

Kell 18:00-21:00 PIDULIK JUUBELI- NING AUHINNAGALA

EVEA 25nda aastapäeva raames toimub juubeli- ning auhinnagala, kus autasustatakse konkursi «Eesti Ettevõtlik Vaim» võitjaid.

Konkursi kategooriad:
1. PÕLVKONDADE JÕUD – aasta pereettevõte;
2. PARIM NAISETTEVÕTJA – aasta naisettevõtja;
3. MAA SOOL – aasta maaettevõtja;
4. PARIM START – aasta edukaim alustav ettevõte;
5. SOOLOETTEVÕTJA – aasta edukaim ühe-mehe ettevõte;
6. KOOSTÖÖ VEDUR – kohalik organisatsioon või erialaühendus, kelle ühine tegu või tegevus on märkimisväärselt edendatud kohalikku elu ja väikeettevõtjate vahelist koostööd.

Vaata ka majandus- ja kommunikatsiooniministri Juhan Partsi tervituskõne.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles