Krediidipank teenis üheksa kuuga üle 600 000 euro kasumit

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krediidipank.
Krediidipank. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Septembri lõpu seisuga oli Krediidipank teeninud ligi 627 000 eurot kasumit, prognoositust paremaid tulemusi näitasid ka Krediidipanga tütarettevõtted.

Selle aasta kolmandas kvartali lõpuks oli Krediidipangas hoitavate deposiitide maht üle 210 miljoni euro, aasta algusest on hoiuste maht vähenenud ligi 44 miljoni euro võrra, teatas pank.

Samas laenuportfell on kolme kvartaliga kasvanud enam kui 12 miljoni euro võrra ja moodustab pea 160 miljonit eurot. Panga bilansimaht moodustas kolmanda kvartali lõpuks ligi 260 miljonit eurot.

Panga tütarettevõte Krediidipanga Liisingu AS  finantseerimisportfelli maht suurenes pea 27 miljoni euroni, mis on prognoositust suurem ja ettevõte teeniskolmanda kvartali lõpuks ligi 170 000 eurot kasumit.

Krediidipanga kinnisvaraga tegelev ettevõte Martinoza kahjumiks kujunes 98 000 eurot, mis Martinoza investeeringute mahte arvestades on panga hinnangul prognoositust oluliselt parema tulemuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles