Kinnisvaraarendaja Süda Maja andis sisse pankrotiavalduse

, majandustoimetuse vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna piirist kümne kilomeetri kaugusele Rae valda kavandatava kaubandus- ja logistikapargi Tallinn Park tulevik on pärast Süda Maja pankrotiavaldust lahtine.
Tallinna piirist kümne kilomeetri kaugusele Rae valda kavandatava kaubandus- ja logistikapargi Tallinn Park tulevik on pärast Süda Maja pankrotiavaldust lahtine. Foto: AMB Arkitekter

Süda Maja on kinnisvaraarendusega tegelev ettevõte, kelle tuntuim käimasolev arendus on Rae valda planeeritav kaubanduspark, mida esialgu nimetati Ameerikanurga Äripargiks ja mis 2012. aastal sai ärinime Tallinn Park.

Ettevõtte omanikud on äriregistri andmetel OÜ Probus (36 protsenti), mille ainuaktsionär on Andres Järving, Veiko Murruste (15 protsenti) ja Elena Murruste (seitse protsenti) ning OÜ Batiment (seotse protsenti), mille ainuosanik on Madis Üürike.

Andres Järving ütles Postimehele eile, et Süda Maja pankrotiavalduse peamine põhjus on ettevõtte omanike vaheline vaidlus.

«Pankrotihaldur saab neutraalse ja sõltumatu isikuna välja selgitada ettevõtte tegeliku olukorra ja välja pakkuda optimaalse lahenduse. Et olukord on juriidiliselt väga komplitseeritud, siis hetkel kahjuks rohkem kommenteerida ei saa,» selgitas Järving.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles