Tuleva nädala alguses võib esineda häireid Tele2 teenuste kasutamisel

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Järgmise nädala alguses võib esineda häireid Tele2 teenuste kasutamisel, sest mobiilioperaator võtab ette tarkvara uuendamise.

Tööd puudutavad Tartumaad, Valgamaad, Võrumaad, Viljandimaad ja Põlvamaad ning toimuvad esmaspäeva öösel vastu teisipäeva kella 2st-5ni. Teenuste kasutamises võib ette tulla lühiajalisi katkestusi nii tööde ajal kui ka pärast seda.

Hädaabinumbrile 112 saab helistada töödest hoolimata. Selleks tuleb eemaldada mobiiltelefonist SIM-kaart ning valida number.

Nendel, kes ei saa mobiiliteenuseid pärast hooldustöid kasutada, soovitab Tele2 telefoni korraks välja lülitada.

Piiriäärsete alade elanikud peaksid enne helistamist kontrollima, kas telefon on ikka Eesti võrgus. Kui telefoni ekraanil on kiri «LV Tele2», siis asub mobiiltelefon Läti Tele2 võrgus. Õige võrgu saab valida käsitsi mobiiltelefoni seadete menüüst.

Tele2 kommunikatsioonijuht Kersti Gorstov ütles, et tarkvara uuendus võetakse ette võrgu töökindluse, võimsuse ja kiiruse parandamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles