Arstid ostsid Lõhmuse toel Sõõrumaalt arstikeskuse

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hanspanga asutajast LHV nõukogu esimees Rain Lõhmus.
Hanspanga asutajast LHV nõukogu esimees Rain Lõhmus. Foto: Toomas Huik

Üld- ja eriarstiabi teenuseid pakkuv AS Medicover Eesti ostis Rain Lõhmuse toel tervishoiuteenuseid osutava Karell Arstikeskus OÜ, mille asutas Urmas Sõõrumaa. Lõhmus sai tehingust 20 protsenti Medicoveri aktsiatest.


Medicoveri juhatuse esimehe Tõnu Velti sõnul kattub tehing ettevõtte strateegiaga turu edasise arengu osas. «Karell Arstikeskus on professionaalse meeskonna ja tugeva kaubamärgiga raviasutus, mis täiendab Medicoveri kompetentsi oma kogenud meeskonnaga eriarstiabi ning töötervishoiu teenuste osutamisel,» sõnas Velt.

Ta lisas, et esimeses faasis jätkavad ettevõtted eraldiseisvatena, kuid eesmärk on hakata ellu viima ühiselt planeeritud arengustrateegiat.

Medicover tegutseb Eesti turul 1996. aastast, ettevõtte tervisekeskused asuvad Tallinnas, Tartus, Pärnus, Jõhvis, Võrus ja Põlvas. Firma käive oli 2008. aastal 40,7 miljonit krooni.

Karell Arstikeskuse asutas 2003. aastal ettevõtja Urmas Sõõrumaa. Keskused asuvad Tallinnas ja Tartus, ettevõtte eelmise aasta käive oli 13 miljonit krooni ja seal töötab 16 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles