Maxima paigutab oma kassadesse hääletuspuldid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima paigutab oma kauplustesse hääletuspuldid, et ostjad saaksid hõlpsamalt teenindust hinnata. Pildil Pärnu Maxima saalitöötaja Sergei.
Maxima paigutab oma kauplustesse hääletuspuldid, et ostjad saaksid hõlpsamalt teenindust hinnata. Pildil Pärnu Maxima saalitöötaja Sergei. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Maxima teatas, et paigutab oma kaupluste kassadesse hääletuspuldid, millega kliendid saavad anda hinnangu teeninduskvaliteedile. 

Esialgu tulevad hääletusseadmed Tallinnas Tartu maanteel asuvasse Maxima kauplusse. Puldilt saab valida kolme nupu vahel - kas teenindus oli hea, rahuldav või halb.

Maxima kommunikatsioonijuhi Ty Lehtmäe sõnul annab hääletuspult hea võimaluse analüüsida kaupluse tööd ja saada klientidelt tagasisidet. «Valisime Tartu maantee kaupluse esimeseks, kus projekt käivitada, sest ühe külastatavaima kauplusena peaksid just seal meie head ja vead kõige selgemini ilmnema,» rääkis Lehtmäe.

Edaspidi jõuavad hääletuspuldid ka teistesse Maxima kauplustesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles