Telekomi aktsionärid kinnitasid erakorralise dividendi

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Telekommunikatsioonihiid Telia Sonera teatas augustis oma pakkumisest kõigile Eesti Telekomi aktsiatele. Pildil Telia Sonera president  Lars Nyberg ja vanemasepresident Cecilia  Edström.
Telekommunikatsioonihiid Telia Sonera teatas augustis oma pakkumisest kõigile Eesti Telekomi aktsiatele. Pildil Telia Sonera president Lars Nyberg ja vanemasepresident Cecilia Edström. Foto: Peeter Langovits

Eesti Telekomi aktsionärid kinnitasid tänasel erakorralisel koosolekul Eesti riigi ja TeliaSonera vahel sõlmitud riigi osaluse müügi tingimusena kokku lepitud tänavuse erakorralise dividendi maksmise ning dividendipoliitika põhimõtted järgnevaks kolmeks aastaks.


Aktsionärid otsustasid, et eelmise aasta kasumist makstakse oktoobri lõpus erakorralise omanikutuluna välja ligi miljard krooni ehk 6,99 Eesti krooni aktsia kohta.

Lisaks kehtestasid aktsionärid 2009., 2010. ja 2011. majandusaastaks dividendipoliitika, mille kohaselt makstakse nende majandusaastate lõpuks kogunenud jaotamata kasum täies ulatuses dividendideks.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles