Eesti Post müüb 1,5 miljoniga 22 sõidukit

Urmas Seaver
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müügis olevad sõidukid.
Müügis olevad sõidukid. Foto: AS Eesti Post

Postiettevõte müüb töö ümberkorralduse tõttu 22 sõidukit avalikul enampakkumisel ning kogu partii alghinnaks on 1,5 miljonit krooni.

«Meie soov on, et sõidukid võõrandatakse kogu partiina, mille alghind on 1,5 miljonit krooni,» märkis firma administratiivdivisjoni juht Kaido Padar. «Sõidukite hulgas on nii kaubikud, maasturid, furgoonautod kui ka väikekaubikud ja sõiduautod.»

Padar lausus, et postiettevõte on üle vaadanud oma autopargi kasutamise ja sõidukite tehnilise seisukorra. «Tänases turusituatsioonis on mõistlikum kasutada uusi ja natuke väiksemaid autosid, kuna sama töö saab ära teha poole väiksema ja ökonoomsema sõidukiga,» lisas ta..

2009. aastal võtab Eesti Post liisingusse 47 väikekaubikut, millest esimesed saabuvad Eestisse juba augusti alguses, teatas ettevõte.

Täna on postiettevõttes kasutusel 472 transpordivahendit (autod, haagised, muud sõidukid). Päevas sõidetakse postiautodega ligikaudu 80 000 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles