Saku Õlletehas avab uue esinduse Tartus

Enn Tosso
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saku õlletehas.
Saku õlletehas. Foto: Toomas Huik

5. augustil alustab Tartus tööd Saku Õlletehase uus Lõuna-Eesti esindus, kus on pinda kordades rohkem kui endises Tartu kontoris - ligi 1500 ruutmeetrit. Hoones hakkab tegutsema nii kontor kui ka ladu.

«Uued ruumid Tartus parandavad nii meie inimeste töötingimusi kui on mugavalt ligipääsetavad klientide jaoks. Varasem väike kontor oli oma tingimuste poolest juba ajale jalgu jäänud,» rääkis Saku Õlletehase müügidirektor Jaan Härms. Uue esinduse asukoht valiti koostöös kinnisvaraarendajaga, arvestades, et see piirkond Tähtveres on kujunemas transpordikeskuseks mitmete ettevõtete jaoks.

Lõuna-Eesti esinduses töötab ligi 20-liikmeline müügimeestest ning lao- ja logistikavaldkonna töötajatest koosnev meeskond.  Esinduse aadress on Tähtvere, Palsa tee 1.

Saku Õlletehas on jaotanud oma töö kahe piirkonna vahel – Põhja- ja Lääne-Eesti ning Lõuna- ja Ida-Eesti.

Põhja-Eesti keskus asub ettevõtte peamajas Sakus. «Kui ajalooliselt oli Saku jookide eelistajaid rohkem just Põhja-Eestis, siis praeguseks on erinevused geograafilise piirkonna järgi tugevalt ühtlustunud,» märkis Härms.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles