Alexela Oil ostis neli vedelgaasitanklat

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela automaattankla.
Alexela automaattankla. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Alexela Oil omandas Reola Gaasilt neli LPG-vedelgaasi tanklat, ettevõte plaanib kasvada Eesti suurimaks gaasitanklate ketiks.

Alexela Oili tegevjuhi Ain Kuusiku sõnul annab julguse vedelgaasi tanklate turule sisenemiseks tõsiasi, et tegu on vaieldamatult keskkonnasäästlikuima kütuseliigiga.

« Plaan on rajada selle aastanumbri sees veel kümmekond tanklat, 2014. aastal plaanime üle-Eestilise katvuse tagamiseks laienemist jõudsalt jätkata. Olles hetkel Eesti suurim tanklakett, tahame saada suurimaks ka gaasitanklate nimistus,» rääkis Kuusik.

Alexela Oilile kuuluvad nüüdsest neli LPG-tanklat: kaks Tallinnas, üks Harjumaal Laagris ja üks Tartus. Kõik neli asusid juba varasemalt Alexela Oili tanklaalal, kuid kuulusid Reola Gaasile. Lähinädalatel valmivad gaasitanklad Jüris ja Paldiskis. Samuti pakub Alexela Oil oma koostööpartnerite abiga ka eraisikutele gaasiseadme järelmaksu võimalust, mis võimaldab kulutustelt säästa juba esimestest päevadest.

Klientidele omanikuvahetus otseseid muutusi kaasa ei too.

Reola Gaasi tegevjuhi Jaanus Mummi sõnul võimaldab gaasi jaeärist väljumine keskenduda veelgi efektiivsemalt LPG hulgitarnetele ja LPG tehniliste terviklahenduste pakkumisele. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles