SNICKERS WORKWEAR: 50 a tööpükste meistriklassi

Tamrex OÜ
Copy
Foto: Tamrex

Töömugavus sõltub suuresti tööpükste valikust. Ebamugavad ja halvasti istuvad püksid tuletavad end koguaeg meelde, sest iga liigutuse või asendimuutusega peab neid kohendama. Seega on parim, mida saate oma töömugavuse tõstmiseks teha: soetage tõeliselt hästi istuvad ja funktsionaalsed tööpüksid.

Tamrex pakub laia valikut Snickers Workwear pükse, millest saavad teile parimad „töökaaslased“.

Miks valitakse Snickers Workwear?

Kuidas on Snickers Workweari tööpükstest saanud parimate professionaalide enesestmõistetav valik? Peamiselt tänu erilisele detailitäpsusele. Tegemist on keeruka konstruktsiooniga, rohketest lõigetest kombineeritud rõivaesemega, mille iga detail asetseb õiges kohas ja täidab oma olulist ülesannet. Püksid venivad liikuvamatest kohtadest ja on tugevad ning vastupidavad paigus, kus peamine on hõõrdumiskindlus. Püksid juhivad välja liigse kehasoojuse, tagavad töötaja ohutuse ning võimaldavad kõike vajalikku mugavalt ja ergonoomiliselt kaasas kanda. Meeldivaks boonuseks on tööpükste nägus ja kaasaegne disain.

Snickers Workweari poole sajandi pikkune kogemus on talletunud igasse püksipaari. Neis on brändi looja, mässumeelse elektriku Matti Viio julgust ja innovatsiooni ning aastate jooksul kogunenud teadmisi.

Ikka ja jälle on Snickers Workwear olnud teenäitaja - leiutanud uudseid lahendusi ja nüginud tööpükste üleilmset taset üha kõrgemale. Nii oli just Snickers Workwear esimene, kes õmbles ripptaskud tööpükste külge, võttis lisaks puuvillale kasutusele teisi, oluliselt praktilisemaid materjale, hakkas nutikate lõigetega painutama püksisääri ja tõi käibele pealt laetavad põlvekaitsmetaskud. Elemendid, mis on tänaseks kõigi tööriiete valmistajate jaoks enesestmõistetavad.

Foto: Tamrex

Viimase uuendusena on lettidele jõudnud sisseehitatud põlvekaitsmetega tööpüksid.

Tööpükste vastupidavus

Snickers Workwear tööpüksid on valmistatud vastupidavatest kangastest ja niitidest ning kõrgeima kvaliteediga on ka nööbid, lukud, trukid, pandlad jms. Pükstel on nutika paigutusega tugevdusõmbluste süsteem, mis lisab sitkust strateegiliselt olulistesse kohtadesse. Keskmiselt on ühel püksipaaril 20 tugevdusõmblust.

Parimate omadustega kangaste valimiseks on Snickers Workweari arendusmeeskond kehtestanud kõrged standardid, millele peab vastama iga kasutusse võetav kangas. Eelnevalt teostatakse erinevad katsed: hõõrdumistest, rebimistest, tõmbetest, venimistest ja katse kuivõrd kangas korduva pesu järel väändub, keerdub ja venib. Alles kindla lävendi ületamisel võetakse kangas kasutusele.

Igaüks saab ise pükste kasutusaega pikendada esmalt õige suuruse valimisega ja seejärel regulaarselt pükste pesemisega.

Õige suurus

Pükse proovides, tehke nendega mõned kontroll-liigutused: kükitage, istuge, kummardage, kõverdage põlvi ja tõstke jalgu. Nii saate aimu, kas mudel, suurus ja lõige lubab vabalt liigutada.

Vale suurusega pükste puhul asetuvad kõik väikesed nutikad funktsionaalsused valesse kohta. Näiteks võivad põlvekaitsmetaskud olla liiga kõrgel või madalal ja erinevad taskud ei pruugi olla käepärased. Samuti ei toimi tugevdusõmbluste süsteem, sest pinged tekivad valedesse kohtadesse, kus tugevdust ei ole.

Regulaarne pesemine

Tööpükste vastupidavuse väga oluline nüanss on nende pesemine. Higistamisega ladestub kangasse mikroskoopilisi soolakristalle. Hõõrdumine liigutab teravate servadega kristalle edasi-tagasi ja lihvib kangast õhemaks. Peske tööpükse regulaarselt, et kangas oleks puhas, siis peab see kauem vastu.

Tööpükste mugavus

Snickers Workwear tähtsustab kõrgelt tööpükste mugavust ja näeb sellega palju vaeva. Mugavuse saavutamine on keeruline protsess, mis vajab rohkelt teadmisi, oskusi, kogemusi ja pühendunud spetsialiste.

Keskmiselt koosneb Snickers Workwear FlexiWork tööpükste paar 64 kangatükist ja 6 erinevast kangast. Lõigete kombineerimisega luuakse kehakuju ja liikumist järgiv 3D rõivas ja eri tüüpi kangad paigutatakse nii, et need annaksid lisaväärtust venivuse või sitkuse näol.

Ühe paari Snickersi FlexiWork tööpükste valmistamisele kulub 2 tundi (122 minutit). Tootmine koosneb 184 sammust, tehakse 40 000 nõelapistet ning kasutatakse 46 lisadetaili (nööbid, pandlad, lukud, lipikud jms). See on masstootmise mõistes väga pikk aeg, kuid alla selle ei saa preemiumklassi tööpükse valmistada.

Tööpükste funktsionaalsus

Keskmiselt on Snickers Workweari tööpükstel 16 erinevaks otstarbeks mõeldud taskut. Lisaks saab paigaldada tööriistahoidikuid. Ergonoomilisuse tagamiseks on arendusmeeskond välja töötnud keha toestava konstruktsiooniga tööpüksid. See on oluline, sest täislaetud taskute ja tööriistahoidikutega püksid võivad kaaluda kuni 5 kg.

Tööpükste disain ja välimus

Aja jooksul on Snickers Workweari tööpükstest saanud märk kandja teadlikkusest ja professionaalsusest.

Preemium tööpüksid on võrreldavad professionaalse tööriistaga – oma ala meister kasutab vaid parimaid vahendeid, mis aitavad töö sooritada efektiivsemalt ja parema tulemusega. Kahtlemata kuuluvad preemium tööriided preemium meistri varustuse hulka.

Tulge lähimasse TAMREXi kauplusesse ja tõstke oma töömugavus uuele tasemele.

Copy
Tagasi üles