Atria Baltic oli mullu 2,2 miljoni euroga kahjumis

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soome Atria kontserni Balti ärisid koondav Atria Baltic sai eelmisel aastal 2,2 miljonit eurot finantstulude ja -kulude eelset kahjumit (EBIT), kuid 2010. aastaga võrreldes vähenes kahjum 1,5 miljoni euro võrra.

Eelmise aasta neljandas kvartalis oli Atria Balticu EBIT negatiivne 1,7 miljoniga, aasta varem oli kahjum 0,7 miljonit eurot, selgub Atria aruandest.

Aastatulemus sisaldab 0,3 miljoni euro suurust erakorralist kahjumit, mis omakorda koosneb 0,9 miljoni euro suurusest restruktureerimisega seotud kasumist ja Leedu tehase müügiga seotud 1,2 miljoni eurosest kahjumist.

Atria Balticu müük kasvas mullu 0,2 miljonit 35,2 miljoni euroni. Neljandas kvartalis kasvas müük aasta varasemaga võrreldes samuti 0,2 miljonit 8,9 miljoni euroni.

Atria märkis, et Balti üksuse kasumlikkus paranes mullu tänu kulude kontrollile ja müügitöö paremale struktuurile. Samas olid tootmiskulud kõrgemad kui 2010. aastal.

Atria Baltic andis mullu tööd keskmiselt 389 inimesele, võrreldes 470 inimesega aasta varem.

Atria Balticu põhilised tootmisüksused asuvad Eestis. Üksus investeeris eelmisel aastal miljon eurot.

Kogu Atria kontserni tulude maht oli mullu 1,3 miljonit eurot, EBIT kaheksa miljoni eurot, kuid ettevõte sai 4,7 miljonit maksueelset kahjumit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles