Facebooki töötajad suurest aktsiavaringust: tunneme end kohutavalt halvasti (6)

PM Majandus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Faecbook kaotas sel nädalal suure tüki oma väärtusest.
Faecbook kaotas sel nädalal suure tüki oma väärtusest. Foto: DADO RUVIC / REUTERS

Facebooki töötajad pole sel nädalal toimunud ettevõtte suure aktsialanguse üle üldse õnnelikud, kirjutab BusinessInsider.

Neljapäeval, pärast Facebooki tulemuste avaldamist ja suure aktsialanguse algust, kogunesid mõned ettevõtte töötajad anonüümsesse sotsiaalmeediaplatvormi Blind, mis koondab tehnoloogiasektori töötajaid.

Omavahel jagatud emotsioonid erinesid seinast seina. Väljenditest „tunnen end nagu s*tt“ lootusrikaste arvamusteni, et paremad päevad on tulemas. „Ma tunnen end nii halvasti“, oli siiski valdavam emotsioon.

Samal ajal jagati üksteisele ka toetust. „Pidage meeles, me oleme selles kõik ühiselt,“ nentisid mõned. „Meie sissetulekud on seotud turuliikumistega.“

Väärib meeldetuletust, et kuigi Facebooki aktsia langes neljapäeval 19 protsenti, kaupleb ta ikkagi tasemetel, kus ta oli vaid mõne kuu eest.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles