Rakvere: koostööd takistab vähene initsiatiiv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihatööstus
Lihatööstus Foto: Margus Ansu

Võõra turu vallutamiseks võiks konkurentidega kampa lüüa küll, Rakvere Lihakombinaadi  kinnitusel takistab seda aga vähene initsiatiiv.

«Juhul kui võõra turu vallutamine on kõigile osapooltele sobilik ja kasulik, siis miks mitte,» kommenteeris ettevõtte turundusdirektor Triin Lõoke.

Seni pole Rakvere Lihakombinaadi kinnitusel toiduainetööstuse koostööpakkumisi tulnud.  Toiduainetetootjate katusorganisatsioon Toiduliit on tellinud uuringuid ja ülevaateid eksportturgude kohta, kuid eraldi pole Rakvere teise lihatööstusega selles vallas koostööd teinud.

Rakvere näeb peamise potentsiaalina logistika alast koostöö kodumaiste tootjatega ja Eesti toodete maine ja tuntuse tõstmist. Praegu takistab aga koostööd vähene initsiatiiv. Samuti võivad takistuseks kujuneda kas liiga erinevad või vastupidi, konkureerivad ärihuvid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles