Perens: euro võttis meie teiste plaanide ressursi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbank Eesti juht Priit Perens.
Swedbank Eesti juht Priit Perens. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Swedbanki juht Priit Perens kurdab kuldklientide infokirja tarbeks tehtud intervjuus, et pangal pole euro tõttu ressursse mõndade teiste plaanide elluviimiseks.

«Kahju on sellest, et suuri samme pole sel aastal saanud edasi teha mõnede arendustega elektroonilistes kanalites, mida oleme plaaninud. Samas ei saa sinna ka midagi parata, sest euro kõrvalt ei ole praegu lihtsalt ressurssi tegelda teiste suuremate plaanidega,» räägib Perens panga kommunikatsioonijuhi läbiviidud intervjuus.

Eurot peab Perens ka lõppeva aasta märksõnaks. «Kui aasta alguses oli ettevalmistustesse kaasatud veel väiksem osa töötajatest, siis aasta keskel juba pea tuhat inimest.»

Teisena tõi pangajuht välja laenukahjumite vähenemise. «Osalt on selleni viinud majanduskeskkonna paranemine, osalt on lahendusteni aidanud ettevõtjate ja pangatöötajate koostöö laenukohustuste ümberkorraldamisel mõlemale poolele sobivalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles