USA suurlinna pitsakoht, mis nimetab end linna parimaks pitsabaariks, reklaamib end õige tulehakatuse ja kogu toiduvalmistamise protsessi kirjeldamisega.
NY pitsakoht reklaamib end Eesti kasega
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
New Yorgi pitsakoht Una Pizza Napoletana mainib oma reklaamis ära ka õige tulepuu, millega oivalised pitsad valmivad. Nimelt kasutab ookeanitagune pitsabaar oma ahjus küttematerjalina Eesti kaske.
Lisaks Eestist pärit küttepuule kuuluvad toidukoha relvade hulka veel ka Itaaliast pärit spetsiaalne jahu ja sealse peakoka Anthony Mangieri käe all õige koolituse saanud kätepaarid.