Hotell Olümpia omanik: jääme Baltimaades aktiivseks

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Olümpia..
Hotell Olümpia.. Foto: Peeter Langovits.

Kaks Tallinna hotelli ja mitme teise Balti riigi hotelli majandamisõigusest loobunud Norra kinnisvarafirma Linstow juht kinnitas, et ettevõttel ei ole mingeid plaane Balti riikides pille kotti pakkida.

Eile teatas Norra kinnisvarafirma Linstow, et annab hotellide Olümpia ning Central majandamisõiguse hotelligrupile Rezidor, kes muudab esimese brändi Radisson Bluks ning teise Park Inniks.

Spekuleeritakse, et see võib olla esimene samm lahkumiseks, kuna mõni aasta varem müüsid norrakad ka osa Läti tegevusest. Andes ära hotelli majandamisõiguse, jääb Linstow vaid kinnisvaraarendaja rolli, teenides seega enamasti renditulult ning tõenäoliselt ka mingit protsenti kasumist.

Linstow juht Per Mortensen kuulujutte aga ei kinnita, märkides, et Balti riikidesse jäädakse edasi.

Linstow on ka Ülemiste Keskuse omanik ning ka sellest ei kavatseta Mortenseni sõnutsi loobuda.

Asjatundjate hinnangul ei ole see ka vähemalt praegu mõttekas, kuna head hinda kinnisvara eest praegu ei saa. Seega võivad võimalikud muutused alles mõne aasta pärast teoks saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles