Valitsus annab infoühiskonna hüvanguks 4,7 miljonit eurot

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riik soovib täiendavat maksutulu.
Riik soovib täiendavat maksutulu. Foto: SCANPIX

Valitsus kiitis täna heaks infoühiskonna edendamise kava 2012-2013. aastateks, mille kohaselt toetatakse 15 uut infotehnoloogia projekti kokku 4 667 396 euroga.

Investeeringute kava sisaldab muuhulgas kolme projekti, mille kohta on valitsus rahastamisotsuse juba eelnevalt teinud. Seega on investeeringute kogumaksumus 5 943 032 eurot.

Investeeringute kava eesmärgiks on vastu võtta rahastamisotsused riiklikult oluliste info-ja kommunikatsioonitehnoloogiate (ITK) investeeringuteks ning määratleda, milliseid projekte ja millises mahus investeeringute kava kaudu finantseeritakse.

Rahastamise otsuse said 18 taotlust, muuhulgas e-politsei seadmete kaasajastamine, häirekeskuse hädaabiteadete registreerimise ja sündmuste haldamise infosüsteem, tuleohutusjärelevalve iseteeninduskeskkonna loomine, rahvusvahelise avaliku informatsiooni haldussüsteemi loomine ja ID-kaardi ja digitaalallkirjade kasutusvõimaluste laiendamine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles