Mandel: eeldame, et noored töötajad on näljased ja usinad

Ines Kuusik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äripäev.
Äripäev. Foto: Marina Puškar / Postimees

Äripäev on vahetamas välja kahte pikaaegse tööstaažiga ajakirjanikku. Peatoimetaja Meelis Mandeli sõnul on töötajate teatav rotatsioon loomulik, ning üldiselt võetakse asemele nooremaid, kellest eeldatakse, et nad on näljased ja usinad.

«Oleme sel nädalal lõpetamas kahe inimesega töölepinguid,» selgitas Äripäva uudistetoimetuse juht Aivar Hundimägi.

Esimesel juhul on töösuhte lõpetamise põhjuseks endise uudistetoimetaja Kristi Malmbergi naasmine lapsepuhkuselt, kes võtab üle praegu sel kohal töötava inimese ameti.

Üheks Äripäevas lahkuvaks inimeseks on aga aastaid Äripäevas töötanud ajakirjanik Anne Oja.

«Leidsime, et me vajame oma meeskonda teistsuguste oskustega ajakirjanikku,» selgitas Hundimägi, kelle sõnul on eesmärgiks tugevdada päevauudiste toimetust, sel ajal kui Oja tegeles pigem pikemate probleemlugudega.

Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandeli sõnul on teatav töötajate rotatsioon loomulik. «Lapsepuhkustega seoses on vaja teha vangerdusi, see on alati suureks väljakutseks,» selgitas ta. «Inimeste arvu ei me praegu suurenda ega ei vähenda. Kui keegi tuleb, peab keegi lahkuma.»

Mandeli sõnul on Äripäeva suunaks võtta lahkuvate töötajate asemele pigem noori, keda siis ise välja koolitada.

«Eeldame, et noored on usinad, näljased,» rõhutas Mandel. «Ligi kolm aastat võtab aega, et aru saada, kas saab ka asja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles