Päevatoimetaja:
Aimur-Jaan Keskel

MAKSERASKUSED KIUSAVAD Globaalse haardega Eesti idufirma jääb investoritele võlgu sadu miljoneid eurosid (2)

Copy
Euro rahatähed. Pilt on illustratiivne.
Euro rahatähed. Pilt on illustratiivne. Foto: Via Www.imago-images.de

Eesti Lõuna-Aafrikas tegutseva autorendifirma Planet42 omanikfirma Inclusion OÜ saatis investoritele kirja, milles teatatakse raskustest ja laenude plaanijärgsete intressi- ning põhiosamaksete ajutisest peatamisest, kirjutab Äripäev.

«Austatud investor, teatan kahetsusega, et Lõuna-Aafrika Vabariigis ootamatult halvenenud äritegevus on pannud Inclusion OÜ finantssurve alla,» teatas ettevõtte juhatuse liige Eerik Oja investoritele saadetud kirjas.

«Nii Inclusioni juhtkond kui ka emaettevõtte P42 UK Ltd juhtkond on Inclusion OÜ tabanud äririski realiseerumisest teadlikud, mistõttu otsustasime peatada ajutiselt allutatud laenude plaanijärgseid intressi- ja põhiosamaksed, mille täitmise kohustus on 31. juulil.»

Loe pikemalt Äripäevast.

Möödunud aasta 7. juunil kirjutas Postimees, et investoritelt korduvalt raha kaasanud, kahekohalist võlakirjaintressi pakkuva Eesti autorendifirma Planet42 rahavood on negatiivsed ning uut raha kaasamata võinuks küsimärgi alla sattuda ka varasemate võlakirjaintresside teenindamine, kirjutab Äripäev.

Tagasi üles