BLRT väikeaktsionärid läksid Bermani vastu kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laevaehitus
Laevaehitus Foto: Liis Treimann

Harju maakohtus algas teisipäeval protsess, mille käigus BLRT Grupp aktsionärid Mihhail Gnidin ja Valeri Kovalenko nõuavad ettevõtte juhatuse esimehelt Fjodor Bermanilt meedias esitatud väidete ümberlükkamist.

Kovalenko ja Gnidin ei ole nõus Fjodor Bermani esitatud väidetega, nagu oleks väikeaktsionärid ostnud salaja kokku BLRT Grupi aktsiaid, sooviga ettevõte üle võtta.

«Otsustasime pöörduda kohtu poole, sest selline väide on täielikult vale. Meie kui BLRT aktsionäride tegevuse ainus eesmärk on olnud sundida ettevõtte tegevjuhtkonda käsitlema kõiki omanikke võrdselt ja õiglaselt. Sisuliste vastuste asemel asus aga Fjodor Berman meid ründama, kasutades selleks valefakte,» lausus Mihhail Gnidin.

Hagejad paluvad maakohtul kohustada Fjodor Bermani avaldama meedias omal kulul reklaamtekst, milles tunnistab valeandmete esitamist ning lükkab need ümber.

Teisipäeval esitas Fjodor Bermani esindaja kohtule taotluse lisatõendite kogumiseks. Uue kohtuistungi aeg või menetluse jätkumine kirjalikus menetluses määratakse pärast selleks vajalike päringute läbiviimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles