Grünbeck tähistab tänavu 75 aasta möödumist Josef Grünbecki loodud Saksa veetöötluskontserni loomisest

Stelo
Copy
Foto: Stelo

Rohevesiniku tootmise elektrolüüsi jaoks vajaliku ülipuhta vee puhastustehnoloogia on praegustel aastatel üks Grünbecki populaarsemaid tööstuslikke seeriatooteid.

Josef Grünbecki 1949. aastal loodud ettevõtmisest on tänaseks välja kasvanud üks Euroopa suurim ja kogenuim oma ala ekspert, kelle roll ei ole enam osalemine pelgalt igapäevases vee puhastamises ja töötluses, vaid kelle kanda on laiem roll praeguse ja tulevase põlvkonna ees.

Grünbecki tegevuse üks alustala on soov, et kõigil inimestel üle maailma oleks ligipääs hügieeniliselt ohutule ja kvaliteetsele veele. Seda nii kodusel tarbimisel kui ka tööstussektoris. Valdkonnapõhiste teadmiste, väljakujunenud toodete ja kahepoolse suhtluse kaudu teeb Grünbeck veepuhastusspetsialistina kõik endast oleneva, et seda põhiõigust rakendada ja säilitada.

Grünbeck Forum on meie Saksamaa peakontoris Höchstädtis asuv koolituskeskus, kus me viime eelkirjeldatut praktikas ellu. Seda nii avalikkuse harimise, veetööstuse üldise arendamise kui ka enda ja partnervõrgustiku koolitamise kaudu. Tulemuseks on vee­spetsialistid nii Grünbecki sees kui ka mujal. Oleme partneriks suurtele veetöötlusettevõtetele ja energiatootjatele, samuti ettevõtetele, kes tegutsevad tervishoius, toiduaine- ja joogitööstuses, keemiatööstuses, kütte- ja jahutussüsteemides.

Meie tootevalik ulatub igapäevastest veefiltritest ja innovaatilistest veepehmenditest kuni tööstuslike pöördosmoosiseadmete ning näiteks vesinikku tootmise jaoks mõeldud ultrapuhta vee töötlemise süsteemideni välja. Membraantehnoloogia, nanofiltreerimine, ultrafiltreerimine, EDI ja ioonvahetus on kategooriad, kus meil on pikk ja väga spetsiifiline kogemus ning kompetents.

Vältimaks liigset edevust ja enesekiitust, soovime välja tuua kvaliteedimärgiste, sertifikaatide ja referentside olemasolu, mis kinnitavad meie tegevuste eesmärgipärasust ja nende saavutamist. Omame paljusid riigipõhiseid ning üleilmseid standardeid, nagu DIN DVGW, EN ISO 9001, ISO 13485, ISO 3834-3, AEO, TÜV SÜD, VdS, OHRIS ning oleme tänulikud, et meid on usaldatud kaasa lööma näiteks Berliini olümpiastaadioni, Rhein-Main Therme keskuse, WWK Areeni, Hohenzollerni lossikompleksi, Bremeni ülikooli, Seefeldi kirurgiakliiniku ja paljude teiste hinnatud objektide veevarustuse loomisel.

Ühe Euroopa edukaima ja austatuima veepuhastustehnoloogia ettevõttena pakume lisaks seeriatoodetele klientidele ja partneritele ka kõrgeimat eksperditeadmist just nende jaoks vajalike tehniliste veetöötlussüsteemide kavandamisel, kujundamisel, valmistamisel ja hooldamisel.

Baltikumis oleme abiks mistahes suuruse ja iseloomuga ettevõtmistele seal, kus on vaja kvaliteetset vett.

Kontaktid:
 
Helgi tee 2, Peetri, 75312
info@gruenbeck.ee
 
office@stelo.ee
 
Daugavgrīvas iela 77
LV-1007 Riga
info@gruenbeck.lv
Copy
Tagasi üles