Uuring: suurettevõtjad näevad Eestis 50 valda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti kaart
Eesti kaart Foto: SCANPIX

Ärinõustamisfirma KPMG Baltics poolt läbi viidud majandustrendide uuringu «Majanduse pulss» tulemused näitasid muu hulgas, et suurettevõtjate arvates ei peaks Eestis olema üle 50 kohaliku omavalitsusüksuse ning et eelisarendada tuleks tuumaenergiat.
 

KPMG Baltics juhatuse esimees Andris Jegers rääkis intervjuus ETV saatele Terevisioon, et umbes kolm aastat tagasi märgati KPMGs, et kuigi majandusprognoose teevad paljud organisatsioonid ja institutsioonid, küsitakse ettevõtjate arvamusi vähe, vahendab ERRi uudisteportaal.

Ettevõtjailt küsiti muu hulgas ka, kui palju omavalitsusi võiks Eestis olla. Ettevõtjad näevad selgelt, et üle 50 omavalitsuse Eestis on ilmselt liigne luksus.

Energialiikidest seadsid ettevõtjad selgelt esikohale tuumaenergia, nagu ka Lätis ja Leedus, samas väärtustatakse seal bioenergiat rohkem kui Eestis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles