Kinnisvaraarendaja avaldas, mis Tallinna linnaosas on praegu parim aeg hinda alla tingida

PM Majandus
Copy
Uuselamurajoon Tallinnas. Pilt on illustratiivne.
Uuselamurajoon Tallinnas. Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi / Scanpix

Kinnisvaraarendaja Metro Capitali tegevjuht Ain Kivisaar ütles, et mõnes Tallinna piirkonnas on päris palju valmis uusi kortereid ja uute korterite ehitamine või turuletoomine on seal sama hästi kui lõpetatud, kirjutab ERR.

«Parim näide on Õismäe ehk Haabersti, kus viimastel aastatel on alustatud väga palju uusi projekte ja praegu on ka kõige rohkem valmis kortereid müügil. Usun, et lähiaastatel arendajad seal uusi projekte ei algata,» tõdes ta.

Ühtlasi tähendab see, et just Haaberstis saab ostja Kivisaare sõnul praegu kõige rohkem hindu tingida ja arendajatelt parimaid pakkumisi küsida.

Kivisaar lisas, et arendajad arvestavad praegu sellega, et müügiperiood on pikem kui maja ehitusaeg ja ta ei usu, et see suurematele arendajatele märkimisväärset likviidsusprobleemi valmistaks ning neid suuri hinnaalandusi tegema survestaks.

Loe pikemalt ERRi uudisteportaalist.

Eile kirjutas Postimees, et jaanuaris tehti Tallinna korteritega 533 tehingut, mida on kolmandiku vähem kui detsembris ning keskmine ruutmeetri hind langes 2883 eurole ehk ligikaudu 14 protsendi võrra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles