PILTUUDIS Nõmmel riputati elektritõuksid puu otsa (5)

PM Majandus
Copy
Tõukerattad Nõmmel puu otsas
Tõukerattad Nõmmel puu otsas Foto: Erakogu

Täna pärastlõunal võis Tallinnas Nõmmel näha huvitavat vaatepilti: puu otsa oli riputatud mitu Bolti ja üks Tuule tõukeratas.

Postimees kirjutas 22. märtsil, et Bolt on arendanud sõidu lõpus tehtava pildi süsteemi, mis tuvastab AI abiga, millises asendis tõukeratas sõidu lõpus on ja kas see on korrektselt pargitud. AI vaatab pildi üle ja hindab parkimist. Samuti hakatakse sel aastal uuendusena blokeerima tõukerataste kasutajaid, kes järjepidevalt teenust kuritarvitavad.

25. juunil toonitas Postimehega rääkinud Bolti tõukerataste suuna juht Aleksandr Lilišentsev, et tõukeratas tuleb parkida paralleelselt teega, mitte põiki üle tänava. Parkides tuleb jälgida, et tõukeratas ei blokeeriks väravat või muid sissekäike. Kõnniteel peab jääma ruumi ka teistele liiklejatele. Lilišentsev soovitab parkida Bolti elektriliste tõukerataste laadimisjaama või spetsiaalsele tõukerataste parkimisalale.

«Peame Tallinna linnaga läbirääkimisi, et laiendada tõukerataste parkimisvõimalusi ja paigaldada rohkem elektrilisi laadimisjaamasid,» lausus ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles